قرارداد ۱۷۰ میلیون دلاری شرکت خدمات فنی و مهندسی با کربلا منعقد شد
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان بابیان اینکه با یکی از شهرهای کشور اتریش در حال عقد قرارداد خواهرخواندگی هستیم، گفت: شرکت خدمات فنی و مهندسی همدان با کربلا قرارداد ۱۷۰ میلیون دلاری منعقد کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، علیاصغر زبردست ظهر امروز در مراسم افتتاح خانه مدیران استان همدان با اشاره به اینکه جای خانه مدیران برای گفتمان و تبادل تجارب مدیران در استان خالی بود، اظهار داشت: در چند سال اخیر چندین بار برای راهاندازی اقدام شد اما امروز این خانه با همکاری مدیران راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه از اول نظام که تغییرات کلی در حال اجرا بود و مدیران کشور اغلب بدون تجربه بودند، افزود: در آن زمانبر ما خورده گرفته نمیشد اما امروز بعد از گذشت 40 سال دیگر زمان آزمونوخطا نیست و بایستی تجربیات مدیران به کار گرفته شود.
زبردست با تأکید بر اینکه در دستگاههای دولتی بایستی مدیران به کار گرفته شوند که یک دوره در بخش خصوصی مدیریت کردهاند، تصریح کرد: بخش دولتی همواره به دنبال مدیریت هزینه بوده و مدیریت درآمد نداشته است.
میزان زحمات بخش خصوصی نسبت به بخش دولتی بیشتر است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه در بخش خصوصی میزان زحمات نسبت به بخش دولتی بیشتر و تصویب اعتبارات برای بخش دولتی کار را آسان میکند، بیان کرد: قطعاً اگر قرار باشد مدیری در بخش کلان کشوری موفق باشد بایستی یک دوره در بخش خصوصی مدیریت کرده باشد چراکه اتفاقات بخش خصوصی برای او تبدیل به تجارب و دانسته میشود.
زبردست با بیان اینکه به این نتیجه رسیدهام که مدیران دولتی در هر سه قوه مجریه، مقننه و قضایی مصرفکننده است، عنوان کرد: در این بخش خصوصی تولیدکننده و درآمدزاست.
وی با تأکید بر اینکه مدیریان دولتی تنها اقدامات بخش خصوصی را روان میکنند، ابراز کرد: درآمد نفت سبب شده است که قدر و ارزش بخش خصوصی دانسته نشود.
40 درصد درآمد کشور از محل مالیات و درآمدهای بخش خصوصی است
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه 40 درصد از درآمد کشور در حوزه مالیات و درآمدهای بخش خصوصی است، تأکید کرد: باقی درآمد کشور از محل فروش نفت تأمین میشود.
زبردست با بیان اینکه با یکی از شهرهای کشور اتریش در حال عقد قرارداد خواهرخواندگی هستیم، عنوان کرد: لینز دومین استان کشور اتریش است که همدان با این شهر در حال عقد قرارداد خواهرخواندگی است و بزرگترین کارخانه فولاد جهان در این شهر قرار دارد.
وی با تأکید بر اینکه استان لینز اتریش با یکمیلیون و 200 هزار نفر جمعیت و بدون امکاناتی نظیر نفت، گاز و غیره در سال گذشته 23 میلیارد یورو صادرات و 25 میلیارد یورو واردات داشته است، ابراز کرد: در سال گذشته میزان صادرات کشور اتریش 230 میلیارد یورو بوده است این درحالی است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با اشاره به اینکه 70 صادرات استان لینز اتریش در حوزه صنعت فولاد و استیل و بخش عمدهای در حوزه گردشگری و دانشگاهی بوده است.
عمده صادرات کشور در حوزه نفت و گاز است
زبردست با بیان اینکه امسال کل صادرات غیرنفتی استان همدان 140 میلیون دلار بوده، اظهار داشت: سال گذشته میزان صادرات 135 میلیون دلار و در سال 94 نیز 130 میلیون دلار بوده است.
وی با تأکید بر اینکه امسال میزان صادرات در کل کشور 130 میلیارد دلار و عمده صادرات در بخش نفت و گاز بوده است، تأکید کرد: تنها 42 میلیارد دلار از صادرات کشور صادرات غیرنفتی بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان عنوان کرد: اگر قرار است توسعهای در کشور یا استان اتفاق بیفتد هیچ از مدیران نباید خود را با آن اقدام بیگانه بدانند و بایستی همه وظیفهمند باشند.
زبردست با اشاره به اینکه قطعاً آیندگان و نسل جوان بر ما خرده میگیرند و اقدامات ما را جویا میشوند، ابراز کرد: با شکل گرفتن تشکلهایی در استان اتفاقات خوبی در حال وقوع است که میتوان با به صحنه آوردن قشرهای مختلف نظیر فعالان فنی و مهندسی اتفاقت خوبی را در استان رقم زد.
وی با بیان اینکه دو هفته قبل یکی از بخشهای شرکت خدمات فنی و مهندسی در کربلا قرارداد فنی مهندسی 170 میلیون دلاری منعقد کرده است، تصریح کرد: این در حالی است که میزیان صادرات امسال استان 135 میلیون دلار است که در این راستا با تقویت کردن این شرکتها و جرأت اقدامات بزرگ داشتن این شرکتها اتفاقات خوبی میافتد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه 800 شرکت پیمانکاری و 600 انبوهساز در استان فعال است، ابراز کرد: 7 هزار و 500 مهندس عضو نظاممهندسی استان هستند.
55 درصد از اعتبارات عمرانی استان محقق شده است
زبردست با اشاره به اینکه امسال اعتبارات عمرانی استان 130 میلیارد تومان بوده است که 55 درصد معادل 60 میلیارد تومان محقق شده است، ابراز کرد: این در حالی است که 3 هزار میلیارد تومان بدهی به پیمانکاران از دولت قبل باقیمانده است که باید پرداخت شود که با این میزان بدهی آیا میتوان کار عمرانی نیز انجام داد.
وی با بیان اینکه برای کسب موفقیتهای بیشتر هیچ راهی جز انسجام، همگرایی و خرد جمعی وجود ندارد، اظهار داشت: هیچ اقدامی به صورت انفرادی پیش نمیشود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان همدان با تأکید بر اینکه محور توسعه استان گردشگری معرفی شده است، ابراز کرد: همه مدیران استان بایستی همین محور را دنبال کنند.